Give aways


Kanelbullar

Min mamma sa alltid när vi fick besök - kanske bara grannen som stack in huvudet och skulle fråga när posten kommer – att ingen fick gå tomhänt från vårt hus. En bulle, en kopp kaffe eller åtminstone ett äpple i handen. Det var mammas give aways. Hon blev riktigt känd på sina give aways. I hela byn pratade man om hennes kanelbullar. Snart visste alla hur de smakade och hur de skulle se ut. Det blev liksom min mammas – och därmed hela familjens – varumärke.

Reklampennor SCÖ

Pennor av kvalitet behöver vi alla. Kvalitet faller alltid tillbaka på dig. Bra pennor betyder att du i din organisation eller företag också producerar bra varor och tjänster - även om du inte är penntillverkare.

Samordningsförbundet Centrala Östergötland, reklamprodukter

Give aways handlar om något som blir använt och syns i många olika sammanhang. Ju mer välgjorda desto mer använda.

Vattenflaskor med tryck och loggaVattenflaskor för Valdemarsviks Sparbank och Kinda-Ydre Sparbank. Budskapet är är lika viktigt som innehållet och rent vatten vet vi alla hur viktigt det är för oss.

Tablettask med logga, Valdemarsviks Sparbank

Tablettask innehåller något positivt och gott - och framför allt, räcker länge...

Give aways, reklampresenter

En påkostad give away till den som är viktig för ditt företag. Valdemarsviks Sparbank lät en konstnär handsmida en unik flasköppnare och i tjärat snöre hängde på en sammanfattning av bankens viktigaste budskap.

Eller en enkel isskrapa.